otrdiena, 2022. gada 6. septembris

Dzejas dienas nāk ...






2022.gada 8.septembrī plkst. 18.00 Iecavas pagasta Rosmes bibliotēkā sarīkojums Dzejas dienas nāk: Tikšanās, iepazīšanās un sarunu vakars.



Septembris, Dzejas mēnesis, ir laiks, kad īpaši daudzinām dzeju. Kad svētam Raiņa dzimšanas un arī nāves dienas atceres. Un piedomājam par viņa ierosmi un devumu latviešu dzejai. Tad vairāk piedomājam arī par sev mīļajiem un tuvajiem dzejniekiem.

Dzejas dienu ieskaņu atzīmēsim arī Iecavas pagasta Rosmes bibliotēkā, kur 8.septembrī plkst. 18.00 notiks tikšanās un sarunu vakars Dzejas dienas nāk. Tikšanās dalībnieki – rosmēnieši un citi tuvienes un varbūt arī tālāko ciemu iedzīvotāji un literatūras un dzejas draugi tiek aicināti uz sarunu par dzeju. Lai dzeja ir mūsu tikšanās pirmais vadmotīvs! Ja vēlēsies, katrs tikšanās dalībnieks tiek aicināts nolasīt kādu sev tuvu dzeju, pastāstīt par savā dzīvē svarīgu dzejnieku un par viņa dzeju.

Sarunas par dzeju kuplināsim arī pārdomās par to, kādu vēlamies redzēt Rosmes bibliotēku un tās grāmatu un periodisko izdevumu krājumu turpmāk. Izstāstīšu savas ieceres un uzklausīšu jūsu vēlmes un intereses.

Laipni aicināti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Kājām uz LEJENIEKIEM

2024.gada 27.aprīlī Iecavas pagasta ROSMES bibliotēkas lasītāju un draugu un Grāmatnieki ceļo kopiena dodas pārgājienā uz dzejnieka, skolotā...